LakeVelence.com - Fejlesztői blog

Új naptár

E-mail

 Elkészült új kiegészítőnk az oldalra: új naptár!

Bizonyára észrevettétek, hogy korábbi eseménynaptárunk egy naphoz, csak egy programot tudott társítani. Most sikerült orvosolni a problémát. Az új naptár már nincs minimálva. Az adott nap, ahol program van, más színű, az egér fölé vitel esetén meg egy kis ablakban mutatja az adott nap címeit. Rákattintva betölti az oldal a programok bevezetőit, így könnyen átlátható és kiválasztható az érdekes, Velencei-tó környéki program.

 

Az egyszerűség jegyében

E-mail
( 1 szavazat )

Módosítás és fejlesztés. Módosítás történt a LakeVelence.com mobil eszközökön való elérésének megjelenésében. Azért, hogy a kódolás tökéletes legyen az eszközök részére, illetve, hogy gyorsabb legyen a használat a költségek kímélésének érdekében, a mobil kinézetünk egyszerűsödött és immár nem tartalmaz képeket. Ez jelentősen gyorsította a mobil elérést és használatot. Sajnos, mivel csak wap lehetőségünk van (nem vagyunk tehetősek), csak azt tudtuk tesztelni. Nincs információnk arról, hogy ugyanilyen tökéletesen működünk Iphone, Ipod, Ipad, okostelefon és Imode rendszereken. Kérjük, akinek van lehetősége ezen eszközökön is tesztelni oldalunk megjelenését, kérjük, ne habozzon tapasztalatát megosztani velünk! A fejlesztés pedig azt az újítást tartalmazza, hogy a programajánlatok mellé igyekszünk mindenhová térképet is beilleszteni a könnyebb navigáció érdekében. Várjuk további ötleteiteket, észrevételeiteket, javaslataitokat!

 

Közösség 2

E-mail
Mint észrevehettétek, a menü alatti lenyíló nincs már jelen. Kompatibilitási problémák adóttak, és ezek kijavítása nem sikerül. Ezért ma modernizálva lett más formátumban. A lap alján, illetve a bal oldalon találhattjátok a közösségi eszközöket, köztük a FaceBook és Twitter csatornánkat is. Aki jelen van a FaceBook közösségi oldalon, kattanjon ránk és legyen a rajongónk!
 

Közösség!

E-mail

Az e heti újdonságok között még fontos megemlítenünk, hogy a menü alatt található "Nyisd le!" gombra kattintva megtaláltok pár közösségi eszközt amit felhasználhattok oldalunk tartalmának követésére, megosztására vagy tetszésetek jelzésére! Néha érdemes rákattintani, hiszen lehetnek új dolgok :)

 

Új külső

E-mail
Megújultunk! Új kinézetet vettünk fel, megkomolyodtunk, így pár oldal is máshogy jelenik meg és új modulok is megjelentek. Ha még nem minden tökéletes, jelezzétek nyugodtan, hiszen így is éjjel-nappal a fejlesztésen dolgozunk.
 

Megújult a Hírlevél!

E-mail
A nagy melegben egy kis fejlesztés gyanánt megújítottuk Hírlevél rendszerünket. Feliratkozás a bal oldali űrlappal, vagy a feliratkozó oldalra mutató hivatkozáson keresztül. A korábbi hírlevél rendszerből a már feliratkozottak átkerültek és a regisztrált felhasználók is. Ők egyébként tudnak hozzászólni a képekhez a galériában, de az se keseredjen el, aki ezután regisztrál a hozzászólás rendszer miatt, mert ők automatikusan bekerülnek a hírlevélbe. Váljon egészségetekre!
 

Mi a nyáron sem lazítunk!

E-mail

Aki rendszeresen látogatja az oldalt, ezt már észre is vehette.

Az első újítás amit Bogi vetett fel egy külső tanácsra, miszerint a programok színeket kaptak.
Hogy ez mennyire jön be nektek, nem tudjuk, ezért kérünk visszajelzést az oldal kapcsolat menüpontján keresztül vagy ide kattintva.

 A másik igen jelentős változást sokan vették észre, akik a GPS koordinátákat keresték. Az ugyanis eltünt a főmenüből, mivel a kategóriájának menüpontja kibővült! Megszületett az Információk menüpont! Még nem teljes, de folyamatosan feltöltés alatt áll! Így ha valamit nem találtok, kérdezzetek minket vagy várjatok egy pár napot és fent lesz! Ebben a menüpontban megtaláltok szinte minden szükséges információt a Velencei-tó és környékének szolgáltatásairól, városairól, de magáról a Velencei-tóról is! Használjátok és jelezzetek ha valami észrevételetek van!

 

Hírtelen ötlettől vezérelve

E-mail

Bogi javaslatára és hihetetlen közreműködésével kialakult a hírek menüpont, ahol elsősorban a Tó Tévé híradójából kapott híreket tesszük közzé. persze nem kizárólag, csak fő hírforrásként. Természetesen minden hírt közzéteszünk, aminek a birtokába jutunk.

Várom visszajelzéseiteket akár az e-mail címemre, akár a fórumra.
Biztosra veszem, hogy Bogi is nagyon fog örülni a visszajelzéseknek!

 

Jó és Rossz hír

E-mail

Van egy jó és egy rossz hírem.
Melyikkel kezdjem?

 Legyen a rossz:

Meg kellett szüntetnem az oldal, mobil eszközökön való elérésének funkcióját, mivel kiderült, hiába dolgozik jól mobil készülékeken a rendszer, sajnos az internetes kereső robotokat igencsak akadályozza, nem tudta őket megkülönböztetni a hordozható eszközöktől. Ez erős hátrány, így a lépés szükségessé vált.

 

A jó hír:

Bekerültek a rendszerbe a címkék (Tags), amiket a bloggerek és blog olvasók már igen jól ismernek. Ezek a szavak segítenek az internetezőnek gyorsan beazonosítani a cikket, valamint segít megtalálni a hasonló tartalmakat. Remélem hasznotokra válik!

 Ha bármilyen észrevételetek van, jelezzétek nyugodtan a Fórumban vagy e-mail-ben!

 


1. oldal / 2
Partnerünk hírdetése:
Ma 2015. Október 04., Vasárnap, Ferenc napja van.
Holnap Aurél napja lesz.

Eseménynaptár

 <<Október 2015>> 
HKSCPSV
1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031

Kereső

 
English Croatian Czech Dutch French German Italian

Hírlevél


Feliratkozás
LeiratkozásEgyedi látogatók:
mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter

Kövess minket

Kövess Minket a FaceBook-on! Kövess minket a Twitter-en! Kövess minket hírcsatorna segítségével!